Fælles løsninger

• Frakobl fra eventuelle VPN -forbindelser.
  • Dobbeltkontrol for at sikre dig, at du indtaster den mest ajourførte kode. Authenticator-appen genererer automatisk en ny 6-cifret kode, hver gang du åbner appen, og hvert 30. sekund, når appen er i brug. Prøv at afinstallere og geninstallere din Authenticator -app.
  • Sørg for at slukke for to-trins-verifikation, før appen afinstallerer appen for at undgå at blive låst ud af din konto, og derefter aktivere totrins verifikation, når appen er geninstalleret og fungerer korrekt.

Fejl på "forkert kode" opstår, når jeg indtaster koden, der er leveret af min autentikator -app

Kontroller datoen og tiden på din enhed. Den mest almindelige årsag til fejlen "Forkert kode" er, at tiden på din autentificator -app ikke synkroniseres korrekt.

For Android -brugere, der bruger Google Authenticator:

1. Gå til hovedmenuen på Google Authenticator -appen
  2. Vælg indstillinger, tidskorrektion for koder, synkronisering nu

For iOS (iPhone) brugere:

1. Gå til IPhone -indstillings -appen (dit telefonindstillinger -område)
  2. Vælg generel, dato og tid, aktiver sæt automatisk indstillet
  3. Hvis det allerede er aktiveret, skal du deaktivere det, vente et par sekunder og aktivere igen

Jeg kan ikke bruge min telefon til at downloade en autentikator -app / alternative verifikationsmuligheder

Hvis du ikke har adgang til en smartphone, men du vil stadig gerne aktivere to-trins verifikation for yderligere sikkerhed, har du to muligheder:

Download Microsoft Authenticator til din pc (kun Windows -brugere)

Brug en desktop -browser som Google Chrome, gå til indstillingerne -> Kontosikkerhed på din Fan5 -konto

Klik på "Brug kode via e -mail"

Kopier koden sendt til din e -mail -adresse, og indsæt den i Sluk for verifikation af to trins Aktivér det igen

Hvis det ikke fungerer, kan du prøve at bruge en desktop -webbrowser som Google Chrome, ryd din browsercache, genindlæse siden og klikke på knappen "Brug kode via e -mail"

Jeg mistede min telefon / jeg har en ny telefon

Brug en webbrowser til at gå til indstillingerne> Konto -sikkerhed for din Fan5 -konto.

1. Klik på knappen Alternative Verification Options for at få koden via e -mail.
  2. Sluk for din to-trins verifikation. Download Google Authenticator eller Microsoft Authenticator til din nye telefon.
  3. Aktivér to-faktor-godkendelse igen med din nye telefon. Nogen overtrådte min konto og aktiverede totrins verifikation
  4. E -mail support@FAN5.com straks ved hjælp af den e -mail -adresse, der er knyttet til din kompromitterede Fan5 -konto.

Anmodning om at rydde alle sessioner, to-trins verifikation og betalingskortoplysninger.

• Når det er afsluttet, kan du bruge funktionaliteten "Glemt adgangskode" til at anmode om et nulstillingslink til din konto.
  • Hvis du mener, at din e-mail kan blive kompromitteret, foreslår vi, at du ændrer din e-mail-adresse og tænder på to-trins-verifikationen ved hjælp af ovenstående instruktioner.
  • Hvis du mener, at din e-mail kan blive kompromitteret, foreslår vi, at du ændrer din e-mail-adresse og tænder på to-trins-verifikationen ved hjælp af ovenstående instruktioner.

Hvis du ikke har adgang til din e -mail -konto, der er knyttet til din Fan5 -konto, og du er en skaber, skal du verificere ejerskabet af din konto med to former for ID. Når den er verificeret, kan FAN5 supportpersonale ændre den e -mail -adresse, der er knyttet til din Fan5 -konto.

Mobil:

For Android -brugere, der bruger Google Authenticator:

• Gå til hovedmenuen på Google Authenticator -appen
  • Vælg indstillinger, tidskorrektion for koder, synkronisering nu

For iOS (iPhone) brugere:

• Gå til IPhone -indstillings -appen (dit telefonindstillinger -område)
  • Vælg generel, dato og tid, aktiver sæt automatisk indstillet
  • Hvis det allerede er aktiveret, skal du deaktivere det, vente et par sekunder og aktivere igen