Hvis en skaber stopper med at sende, pauses deres konto automatisk, indtil de vælger at begynde at sende igen. Du vil modtage automatiske e -mails fra os om din skabers kontosatus for at undgå lukning af konto.

• Du skal have mindst 1 indlæg om måneden; Ellers indstilles din konto til inaktiv.
  • Når din konto er inaktiv, kan nye abonnenter ikke tilmelde dig din FAN5 -side.
  • Systemet sætter automatisk din konto på pause. Hvis din konto er sat på pause, vil genoptagelse af udstationering genaktivere din konto.