Husk en besked:

En skaber kan besøge deres meddelelsesstatistiske side og klikke på knappen kaldet "Unsend". I hver meddelelse kan du klikke på usend, og denne meddelelse forsvinder fra alle, der endnu ikke har betalt for at se denne meddelelse.

Betalte private meddelelser:

  • Klik på knappen Meddelelse på din abonnents side.
  • Du vil se det nye meddelelsespop-up-vindue og dine aktuelle meddelelser.
  • Der er 2 knapper på venstre side af meddelelsesfeltet for at uploade medier og for at indstille en pris.
  • Dine fans bliver automatisk opkrævet for at bekræfte, at de er enige om at betale og se indhold i din besked