Der er ingen FAN5 -app.
Hosting Fan5 på webstedet og mobil giver os mulighed for at opdatere FAN5 uden at bede dig om konstant at opdatere din app. Vores teknologi ændrer sig altid, og vi håber at levere det bedste produkt til dig. Eventuelle eksisterende mobile applikationer til FAN5 anbefales ikke. De skal betragtes som mistænkelige og skal rapporteres til os.

En nem måde at få adgang til FAN5.com er ved at gå til FAN5.com i en browser og tilføje den til din startskærm. Dette skaber en flise på din startskærm, som giver dig adgang til Fan5 hurtigt og effektivt som en app.

iPhone / iPad

• Åbn Safari på din iPhone og navigerer til FAN5.com
  • Tryk på ikonet "Del" i bunden.
  • Dette ligner en firkant med en pil, der peger opad.
  • Vælg ikonet "Tilføj til startskærmen".

Android

• Åbn Google Chrome og naviger til FAN5.com
  • Tryk på ikonet "Indstillinger". Det kan se ud som tre lodrette prikker øverst.
  • Klik på "Føj til startskærmen".