Du kan til enhver tid slukke for Auto-fornye til et abonnement, hvilket giver dig adgang til skaberens profil indtil slutningen af ​​din eksisterende abonnementsperiode. Naviger til siden 'Følgende', hvor du også kan indstille dine abonnementspræferencer. "Subscriptions".